Varför

Skriv ut

VARFÖR Åhman & söner, EN AUTOEXPERTEN VERKSTAD ?

Du skall välja oss för att du alltid får:

Bilverkstad ansluten till Autoexperten verkstadVägassistansförsäkring
När du servar bilen hos oss får du alltid 12 månaders fri assistansförsäkring. Skulle du få stopp eller punktering på bilen får du om möjligt assistans på plats. Annars bärgar vi ditt fordon till närmaste Autoexperten Verkstad och hjälper dig om så behövs med hyrbil, övernattning eller hemresa.

Förutsättningen är att fordonet väger högst 3,5 ton, inte har fler än nio säten, inte är äldre än 20 år och har gått högst 30 000 mil.

Dela upp betalningen 
Med vårt Autoexpertenkort kan du dela upp din betalning på upp till 24 månader – utan vare sig ränta eller årsavgift. Kortet är inte knutet till något kreditkort och du kan välja mellan engångskredit eller att söka en större kredit för fler inköp. Du ansöker om kortet här på vår hemsida (länk).

Intakt nybilsgaranti
Autoexpertens verkstäder är så kallade allbilsverkstäder, du kan reparera och serva din bil hos oss oavsett märke och modell med bibehållen nybilsgaranti. Du måste alltså inte gå till en märkesverkstad utan kan komma till oss från dag ett.

Utbildad personal
Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna hantera alla bilmodeller och vara uppdaterade på nya tekniker, verktyg och tillbehör. Din bil är i trygga händer när du lämnar den hos en Autoexperten Verkstad!

Korrekt bemötande
Alla våra verkstäder följer Konsumentverkets riktlinjer så även du som kund är i trygga händer hos Autoexperten Verkstad!

DESSUTOM HAR DU:

Tre års garanti på reservdelar. Våra reservdelar håller originalkvalitet eller bättre och omfattas av EUs förordning (1400/202/EG) vilket innebär att biltillverkarens garanti förblir intakt.

Koll på vad det kostar. Hos en bilverkstad ansluten till Autoexperten Verkstad får du alltid ett skriftligt kostnadsförslag. Skulle verkstaden upptäcka ytterligare saker som behöver åtgärdas utöver det ni kommit överens om kontaktar de dig innan de utför reparationen. Dessutom för de protokoll så det finns en komplett service- och reparationshistorik på din bil.

Garanterad miljöhänsyn. En Autoexperten Verkstad tar med hjälp av miljöcertifierade underleverantörer hand om allt miljöfarligt avfall på ett godkänt sätt.

Joomla Business Templates by template joomla